Home FIN 2019-01-10T07:33:08+00:00

JP vertegenwoordigt HI Q producten van een van de grootste en gecertificeerde producenten binnen Europa

Ontdek een van de meest complete, toegankelijke en vertrouwde formules: De wereld van HI Q kozijn is de wereld van kunststof (PVC-profielen) kozijnen, deuren en rolluiken!

Ontvang Gratis Offerte!

We Are Dedicated To Our Clients & Products

Simply put, we thrive on making our brand the most complete and trusted solution theme on the market.

De in Duitsland ontworpen en op hyper moderne wijze gefabriceerde PVC kozijnen, deuren en rolluiken maken en houden huizen en andere gebouwen in Nederland (en andere Europese landen) warm en veilig.
Dit doet JP BE met eigen distributie-, verkoop-, serviceteams en de montage met de Be-JP Franchise Montage – en ondersteuningsteams.

De kenmerken van HiQ producten zijn – slanke zichtlijnen – uitgebreide keuzekleuren en indrukwekkende en levenslange eco-referenties zoals – hoge energie-efficiëntie/besparing en – veiligheid.
Dit zijn slechts een paar redenen waarom huiseigenaren, architecten en ontwikkelaars onze producten kiezen waarmee zij zich onderscheiden.

om een duurzame relatie mee op te gaan bouwen. En als een Maatschappelijk Verantwoordelijke Organisatie (MVO) wil JP Business Engineering samen met hen op een eerlijke en voor iedereen een winstgevende wijze haar activiteiten verder vormgeven, uitvoeren en doorontwikkelen.
Met de Franchise Organisatie van JP is jarenlange ervaring van business engineering (op de gebieden van Business, ICT, Marketing, Financiën en Verzekeringen, Opleidingen en Juridisch) gebundeld in een franchise concept.
JP Business Engineering is een franchise organisatie die sterke eigenschappen en energie van verschillende soorten partners verenigd.
Een Be-JP franchisenemer is een zelfstandig ondernemer die zich heeft verbonden met JP Business Engineering.

in haar business engineering activiteiten en daar horen hoge kwaliteit (HiQ) producten bij, om zo een langjarig partnerschap mogelijk te maken en verder door te ontwikkelen.
Met het Franchise concept van JP-Business Engineering met haar HiQ producten kan de hoogste kwaliteit worden gegarandeerd.
Dat begint als met de grondstoffen die worden gebruikt bij de fabricage van het eindproduct en de zekerheid die de producten leveren als het gaat voer de veiligheid en het comfort. Wij werken met uitsluitend Europese topproducenten.
De PVC-profielen in onze producten worden vervaardigd door VEKA AG – Duitsland, een van ’s werelds grootste fabrikanten van PVC-profielen, de wereldleider in kwaliteit, en ALUPLAST – DUITSLAND, een van de meest innovatieve PVC-profielfabrikanten ter wereld.
Het glas dat wordt gebruikt voor de productie van warmte-isolerend glas wordt geleverd door ’s werelds top drie glasproducenten van Guardian – VS, Saint-Gobain – Frankrijk. Smeedwerk, een zeer belangrijk onderdeel van onze ramen en deuren, wordt geproduceerd door het Duitse bedrijf Winkhaus AG, met de langste ervaring in de productie van ramen en deuren. Handgrepen worden geleverd door HOPPE Italia, ’s werelds nummer één fabrikant van handgrepen.
staat garant voor kwaliteit en het toepassen van de hoogste normen en constante verbeteringen in de productie, de producten en technologie waardoor JP de waarborg kan afgeven van topkwaliteit.

General Overview | Full HD 720p

Amazing Tools To Build Awesome Dreams..

  • Fully flexible on your project requirements
  • Advanced phonic, thermal insulation or anti burglary system
  • Awesome accessories
  • Short delivery time for big projects
  • The best price on the market, for this quality
  • We offer free support because we care about your project as much as you

More and more Clients, Let’s See What Some Have To Say?

We love our users and are fully dedicated to keeping their trust by offering amazing solutions

and outstanding after sale support!

Ik kocht deze vensters en ik zou het iedereen willen aanbevelen, het is erg handig en de klantenservice is zeer reactief, ik zal het in het Frans” Bravo “zeggen voor dit werk!
Hans van Eck, AB&M Multi Onderhoud B.V.
Verbazingwekkende kwaliteit en ondersteuning van topklasse, aangezien ik een beginner ben, heeft George mij verder geholpen en was meer dan geduldig, zijn reacties waren snel en hij heeft een oprechte zorg voor jou om van je project te genieten en verder te gaan! .. zeer aanbevolen producten en bedrijf!
Alex van Grifin, Trailer Repair BV

Laat me iets zeggen, je hebt een uitstekende prijsaanbieding en geweldige ondersteuning, ze hebben me in het weekend geholpen, dit noem ik een” extra mijl “in de klantrelatie, dus gaf ik 5 sterren voor de producten en als ik kon, zou 10 sterren geven voor ondersteuning.

Ron - , Ron van Duin
Order Online

Order your window frames online and take advantage of the low prices

we calculate immediate the price of your project
Order Online

Save

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.